ارقام انار به انواع زودرس شیرین، زودرس ترش و دیررس تقسیم می شوند. ارقام زودرس انار تا اواسط شهریور و اوایل مهر می رسند و ارقام دیررس انار در اواخر مهر یا اوایل آبان می رسند. زمان رسیدن انار موقعی است که نسبت قند به اسید در آن ثابت شود. رسیدن میوه تدریجی بوده و با توجه به شرایط آب و هوایی در سال های مختلف متفاوت است. بر اساس تجربه باغداران ابتدا انارهای درشت و سرخ و بدون سوختگی را برداشت کرده و پس از آن انارهای متوسط و پس از دو هفته انارهای ریز را برداشت می کنند. انارهای گروه اول برای حمل به بازار و صادرات، انارهای گروه دوم جهت نگهداری و انبار کردن و گروه سوم معمولا برای استفاده در صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار می گیرند. بعد از برداشت میوه ها که معمولا توسط قیچی یا دست انجام می شود، بایستی دمگل میوه را جدا کرده و آنها را به آرامی در جعبه های حمل قرار داد تا پوست میوه ها آسیب نبیند. در برخی موارد پس از برداشت، انار را به مدت 2 تا 3 روز در باغ پهن می کنند و هدف آن را نرم تر شدن پوست میوه و آسیب پذیری کمتر آن می دانند.